tak tak slyszalam rozne wersje i nie wnikam jakos nie bardzo mnie to interesuje wydaje mi sie ze umarl i chuj kto go zabil kto zaplacil zeby go zabic czy cokolwiek innego ;) oo jeszcze zauwarzylam ze duzo ludzi lubi bloods'ow tylko dlatego ze im sie nazwa podoba xDD
_________________ "... i co że ten styl to przywilej mężczyzn? Pieprzyć stereotypy - ktoś je musi łamać..."
nareszcie koniec !! mordegi z tymi przyglupami co gledza 45 min :D ja osobiscie nie jestem za zadnym ani C ani B .. Cripsw lubie za snoopa i Ica a Bloods'ow za 2Pac'a osobiscie jak sie mnie ludzie pytaja to mowie ze za adnym nie jestem :D wg. mnie 2pac tez niezgina upozorowal swoja smierc bo prawdopodobnie wisial komus kase... czy cos xD. :D ponoc pare osob go widzialo niedawno czasami to mozn sie pogubic :D
_________________ Zgadnij Kto to ...Kto ci wklada lape w gacie z tak wielka ochota. Podpowiem nie dziewczyna tylko jakis obcy facet ktory mara cie po jajach mowiac ze ma taka prace.Raczej wolał bym zebrac o jałmużne na glownym niz brac marne grose za role mundorowej k*rwy
Ostatnio zmieniony przez Krasnal 19 Czerwiec 09, 10:22, w całości zmieniany 1 raz
hyh05 [Usunięty]
Wysłany: 19 Czerwiec 09, 10:46
2pac nie był z Bloods'ów........
nie ukazywał przynależności do żadnego gangu :):]
_________________ Zgadnij Kto to ...Kto ci wklada lape w gacie z tak wielka ochota. Podpowiem nie dziewczyna tylko jakis obcy facet ktory mara cie po jajach mowiac ze ma taka prace.Raczej wolał bym zebrac o jałmużne na glownym niz brac marne grose za role mundorowej k*rwy
hyh05 [Usunięty]
Wysłany: 19 Czerwiec 09, 19:04
niestety źle ci się kojarzyło, no ale uczymy się całe życie... xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum