Crip walk,nie jest prostym "tańcem" do opanowania,trzeba temu poświęcic sporo czasu i wysiłku, według mnie cierpliwośc i wytrwałośc jest kluczem do opanowania tego.
posyłam następny filmik w genialnym wykonaniu chłopaków z LONDON 5 WAY
w koncu cos dla mnie ;D Crip Walkiem jaram sie juz od roku i jak juz opanujesz te podstawowe ruchy i zaczynasz wyrabiac wslasny styl jest coraz latwiej ciagle ciezko ;D ale latwiej i na to nigdy nie brakuje czasu! nie ma takiej opcji, pozatym powinniscie obczaic polskich walkerow nawet nie potraficie sobie wyobrazic ile w Polsce jest ludzi kochajacych c walk, szczezre mowiac ponad rok temu nawet nie wiedzialam co to jest xD kumpel mi pokazal i teraz nie potrafie zyc bez walka to tak jak zycie bez rapu
tutaj macie vida kolesia ktory moim zdaniem wymiata
chyba sie domyśliliśmy po nicku dajcie mi nazwe kawałka który leci od 1:45 dobra i dzieks z góry
_________________ Pamiętaj o tym co dla Ciebie ważne
O tych ludziach, którzy z tobą od zawsze
O hip-hopie, jego sile
kolejny stopień, jeszcze nie zgine
Haha,levy też mi ostatnio wolnego czasu brakuje "uffff"
_________________ Że mnie lubi dym tak że nie stygnie rurka
Mało, często częstują koledzy z podwórka
Bibułka spoczywa na dnie mego biurka
Akcja palenie
Reakcja gęsia skórka
Powtórka z rozrywki
I cel dnia zdobyty.
podoba mi sie ;D najbardziej ten typ 1:10 :) ale tak na serio to chwilami jakby nie w bicie ale pozatym to spoko, osobiscie bardziej podoba mi sie walk johny'ego ;P
_________________ "... i co że ten styl to przywilej mężczyzn? Pieprzyć stereotypy - ktoś je musi łamać..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum