Wysłany: 10 Październik 09, 20:45 Wątek do administracji.
Mam taki pomysł aby zrobić konkursy opierające się na podziale naszej kultury tj. konkurs dla MC na najlepszy kawałeczek np. na temat naszego serwisu beat tez jakiś określić. Dla DJow można zrobić konkurs na remix zwycięskiego utworu. Dalej nie wiem tancerze mogą konkurować na najlepszy taniec do kawałka zremixowanego xD i na koniec jakieś graffity nie wiem po co :D ale chyba jakiś pomysł to jest :D pozdrawiam Tasman.
ps. nie wiem czy są jacyś producenci na naszym serwisie ale jakby byli to mogą konkurować na najlepszy beat do tego utworu i taki utwór byłby reklama serwisu ;)
Ostatnio zmieniony przez Tasman-WCR 10 Październik 09, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
No więc tak: pomysł sam w sobie dobry, z wykonaniem gorzej.
Każdy poprzedni konkurs kończył się tak, że brały w nim udział max. 2/3 osoby, więc żaden z tego pożytek
BTW. konkursy są po to, żeby przyciągnąć do nas ludzi. Jaki jest sens, kiedy sponsor funduje nagrody, osób nie przybywa, a z użytkowników tylko dwóch czy trzech bierze udział?
Pomysł może i dobry,ale nie ma chyba producentów na naszym serwisie.
_________________ Że mnie lubi dym tak że nie stygnie rurka
Mało, często częstują koledzy z podwórka
Bibułka spoczywa na dnie mego biurka
Akcja palenie
Reakcja gęsia skórka
Powtórka z rozrywki
I cel dnia zdobyty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum