STO
Wysłany: 19 Październik 09, 21:27 Witam...
Witajcie :D Mam na imię Daniel, jestem nowy, chciałbym w jakiś sposób się tu przykleić do was :) i Chciałbym pomóc w rozwojuuu :) ,,, na forach siedzę już z 8lat :) i wogule znam i wiem o co kaman :) ale muszę mieć coś wzamian :D może być jakaś ranga vip :D ?
wiem że zaraz możecie napisać eeee.... jakiś bachor NEO ... Ale nie nie piszcie tak bo znam duuuużo użytkowników i zemsta była by słodka xD ale wiecie,,, nie chce wojen żadnych...
Umiem co nieco w Paint shop pro ;) Umiem zbierać użytkowników itp... Mógłbym prosić o jakiś link do zapraszania znajomych i u mnie na kącie pokazywało by ile zaprosiłem ... itp...etc.. :)
Mam nadzieje, że zmienię otoczenie i zaproszę max użytkowników....
Narazie muszę przystosować się do nowego forum, i mam nadzieje, że jakoś razem rozruszamy tą impre ;) pozdro ELO
1. popracuj troszkę nad ortografia a takie rzeczy tez umiem.
2. Ranga VIP ? co jeszcze ? z reszta to od admina zależy
po 3. Grozisz nam ? jest tu tyle osób co potrafi freestyle'owac ze założę się ze każdy z nich by cie pojechał i ogólnie wg. mnie słabe wejście zrobiłeś ...
Wysłany: 20 Październik 09, 21:52
haaa...
1. Ortografia to mój słaby ptk :/ ale tu mi podkreśla i staram się pisać poprawnie no ale jak widać nie wychodzi :( zresztą wali mnie to bo to internet i sobie mogę robić co chcę :) ?!
2.Jeśli faktycznie bym zbierał unserów, i udzielał się... To myślę że można było by dać mi taką rangę :) ...
3.Frytkować to wiesz możesz sobie na dworku przy przeczkolQ w te klocaki to nie mam draki :D umiem walczyć też twarzą w oczy :) nikt i nikt mi nie podskoczy :D to dawaj je chce Cię wyzwać na disssaaaa... Załóż temat daj mi linka i będziem frytkować??...
Co do wejścia to masz racje nie za dobre ale wogulę powinniście przyjąć z szacunkiem nowego użytkownika :) ale widać chyba tu same dzieci tylko przebywają :( no ale cóż postaram się coś dawać od siebie i wogule... Pożyjemy, zapalimy, zobaczymy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum