Witaj Ziomek / Ziomalko ^^

( Zaloguj | Rejestracja )

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Levy
21 Październik 09, 10:16
Witam...
Autor Wiadomość
STO 

Wysłany: 19 Październik 09, 21:27   Witam...

Witajcie :D Mam na imię Daniel, jestem nowy, chciałbym w jakiś sposób się tu przykleić do was :) i Chciałbym pomóc w rozwojuuu :) ,,, na forach siedzę już z 8lat :) i wogule znam i wiem o co kaman :) ale muszę mieć coś wzamian :D może być jakaś ranga vip :D ?
wiem że zaraz możecie napisać eeee.... jakiś bachor NEO ... Ale nie nie piszcie tak bo znam duuuużo użytkowników i zemsta była by słodka xD ale wiecie,,, nie chce wojen żadnych...
Umiem co nieco w Paint shop pro ;) Umiem zbierać użytkowników itp... Mógłbym prosić o jakiś link do zapraszania znajomych i u mnie na kącie pokazywało by ile zaprosiłem ... itp...etc.. :)
Mam nadzieje, że zmienię otoczenie i zaproszę max użytkowników....
Narazie muszę przystosować się do nowego forum, i mam nadzieje, że jakoś razem rozruszamy tą impre ;) pozdro ELO

Tasman-WCR 

Wysłany: 19 Październik 09, 22:53   

1. popracuj troszkę nad ortografia a takie rzeczy tez umiem.

2. Ranga VIP ? co jeszcze ? z reszta to od admina zależy

po 3. Grozisz nam ? jest tu tyle osób co potrafi freestyle'owac ze założę się ze każdy z nich by cie pojechał i ogólnie wg. mnie słabe wejście zrobiłeś ...

STO 

Wysłany: 20 Październik 09, 21:52   

haaa...
1. Ortografia to mój słaby ptk :/ ale tu mi podkreśla i staram się pisać poprawnie no ale jak widać nie wychodzi :( zresztą wali mnie to bo to internet i sobie mogę robić co chcę :) ?!

2.Jeśli faktycznie bym zbierał unserów, i udzielał się... To myślę że można było by dać mi taką rangę :) ...

3.Frytkować to wiesz możesz sobie na dworku przy przeczkolQ w te klocaki to nie mam draki :D umiem walczyć też twarzą w oczy :) nikt i nikt mi nie podskoczy :D to dawaj je chce Cię wyzwać na disssaaaa... Załóż temat daj mi linka i będziem frytkować??...
Co do wejścia to masz racje nie za dobre ale wogulę powinniście przyjąć z szacunkiem nowego użytkownika :) ale widać chyba tu same dzieci tylko przebywają :( no ale cóż postaram się coś dawać od siebie i wogule... Pożyjemy, zapalimy, zobaczymy...

Jeszcze raz witam wszystkich :D ;)

Levy 
Administrator

Wysłany: 21 Październik 09, 10:16   

Póki co nie przewidujemy żadnych kont "VIP".
"Thug till I die..." [*] [*] [*]

Piszę poprawnie po polsku.

Gość, przestrzegasz regulaminu?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi